Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Ευνοϊκά Σύμβολα για την ενίσχυση του τομέα των σχέσεων

Τα συμβολικά αυτά αντικείμενα τα τοποθετούμε είτε στην κρεβατοκάμαρα μας είτε στο τμήμα του σπιτιού μας που αντιστοιχεί στον τομέα των σχέσεων. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι τα αντικείμενα αυτά είναι ενισχυτικά μιας κατάστασης …σε συνδυασμό με την  δική μας πρόθεση και προσπάθεια θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγαλματίδιο ή εικόνα της έφηβης Αφροδίτης: Η θεά του έρωτα δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας . Ένα μικρό αγαλματίδιο στο κομοδίνο μας ή ακόμα και ένας πίνακας πάνω από το κρεβάτι θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε. Το ίδιο βέβαια ισχύει για τον μικρό φτερωτό θεό Έρωτα.

Λουλούδια: Τα τριαντάφυλλα θεωρούνται τα λουλούδια της Θεάς Αφροδίτης. Δύο ροζ ή κόκκινα φρέσκα τριαντάφυλλα σε βάζο είναι ιδανικά να τοποθετηθούν στον τομέα του σπιτιού που αντιστοιχεί στις σχέσεις μας. Το άνθος της παιώνιας θεωρείται ότι κρατά ζωντανή την αγάπη. Πίνακες ή σκίτσα με το συγκεκριμένο λουλούδι βοηθούν να διατηρήσετε την φλόγα της αγάπης σας για πάντα.

Ζευγάρια: Από την στιγμή που θέλουμε να βρούμε το ταίρι μας ή να διατηρήσουμε την σχέση μας οφείλουμε να το δηλώσουμε στο Σύμπαν με τους  αντίστοιχους συμβολισμούς. Εικόνες ερωτευμένων ζευγαριών καθώς και φωτογραφίες με το ταίρι μας δεν πρέπει να λείπουν από το  σπίτι μας. Επίσης  οι πάπιες μανδαρίνοι σε ζευγάρι, βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων της  έγγαμης ζωής καθώς και την προσέλκυση συντρόφου. Στην φύση αυτό το είδος πάπιας υπάρχει πάντα σε ζευγάρια που μένουν μαζί μια ζωή. Ένα ζευγάρι περιστεριών είναι συμβολισμός αγαπημένου ζευγαριού και μια καλή υπενθύμιση να εκτιμάμε το ταίρι μας. Πάπιες και περιστέρια σε ζευγάρια μπορείτε να βρείτε σε  καταστήματα με είδη φενγκ-σούι  αλλά και σε καταστήματα που πωλούν διακοσμητικά αντικείμενα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου