Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Feng-shui και Επαγγελματική ζωή Μερος Β




Ενεργειακή προστασία/ενίσχυση στον χώρο εργασίας

 Λευκός χαλαζίας: Πρόκειται για έναν κρύσταλλο με ισχυρή θεραπευτική και προστατευτική δύναμη. Τον τοποθετούμε σε ένα σημείο ώστε να βρίσκεται ανάμεσα σε εμάς και τους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σαν πρες παπιέ  ή διακοσμητικό στοιχείο.

Μαύρη τουρμαλίνη: Εξαγνίζει την αρνητική ενέργεια και την μετασχηματίζει σε ελαφρύτερη δόνηση. Επίσης απορροφά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κι έτσι είναι ιδανική για τοποθέτηση δίπλα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μπορούμε να φοράμε σε μορφή φυλακτού πάνω μας ή να έχουμε ένα κρύσταλλο στην τσέπη μας.


Διαλογιστική προστασία: Αν νοιώθετε πως κινδυνεύετε από ενεργειακή επίθεση ή απλώς θέλετε να ενισχύσετε την ενεργειακή σας προστασία οραματιστείτε ότι σας περιβάλλει λευκό φως. Καθώς στην δουλειά μπορεί να είναι δύσκολο να κλείσετε τα μάτια και να απομονωθείτε, προσπαθήστε να καθίστε όσο πιο άνετα μπορείτε με την πλάτη ίσια και εστιάστε το βλέμμα σας σε ένα σταθερό σημείο. Οραματιστείτε ότι σας λούζει  φωτεινό λευκό φως και σας περιβάλλει με την εξαγνιστική του δύναμη. Οραματιστείτε ότι το φως αυτό αποτελεί την απόλυτη ασπίδα προστασίας και τίποτα δεν μπορεί να την διαρρήξει.

Εύρεση εργασίας


     Κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο σπίτι, τις ντουλάπες, την αποθήκη μας κλπ. Για να ξεκινήσουμε οτιδήποτε καινούριο πρέπει να αποχωριστούμε τα άχρηστα του παρελθόντος και να δημιουργήσουμε χώρο για το καινούριο στην ζωή μας, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Στεκόμαστε στην είσοδο του  σπιτιού μας κοιτώντας προς το εσωτερικό. Το πίσω κεντρικό κομμάτι του αντιστοιχεί στον τομέα  φήμη/ αναγνώριση. Στο τμήμα αυτό ταιριάζει το στοιχείο της φωτιάς. Ενισχύστε το με κόκκινο χρώμα, τριγωνικά σχήματα , ξύλινα αντικείμενα. Ιδανικό σημείο για να βάλουμε  τίτλους  σπουδών, διακρίσεις, πιστοποιήσεις κλπ.  Θα αναγνωριστεί πιο εύκολα η αξία σας ώστε να  φτάσετε γρηγορότερα  τον στόχο σας.

 Ανανεώνουμε την είσοδο του σπιτιού. Φρεσκάρουμε το χρώμα, βάζουμε ένα φυτό εσωτερικού χώρου ,ένα όμορφο χαλάκι. Με αυτόν τον τρόπο καλοδεχόμαστε το θετικό  chi και ενεργοποιούμε θετικές δονήσεις σε όλες της εκφάνσεις της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου