Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Περί χρημάτων ο λόγος


Χρηστικές ενεργειακές συμβουλές για βελτίωση των οικονομικών




Τα χρήματα μας τα έχουμε τακτοποιημένα στο πορτοφόλι μας…δεν τα βάζουμε πρόχειρα σε τσάντες και τσέπες για να τα βρούμε τσαλακωμένα μετά από μέρες.

Ο κρύσταλλος που προσελκύει την αφθονία είναι ο κιτρίνης. Μπορούμε να τον φοράμε πάνω μας, να τον βάλουμε στον τομέα που αντιστοιχεί στην τύχη και στον πλούτο ή δίπλα στην ταμειακή μηχανή αν έχουμε κατάστημα

Εάν έχουμε επιχείρηση φροντίζουμε το ταμείο να μην είναι ακριβώς απέναντι από την πόρτα και αν μπορούμε τοποθετούμε έναν καθρέφτη απέναντι από την ταμειακή για να διπλασιάσουμε τα κέρδη.

Μια μικρή ποσότητα του στοιχείου της φωτιάς στο σπίτι μας ή στον χώρο της δουλειάς μας θα μας κάνει πιο δραστήριους και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας . Προσθέτουμε λοιπόν κόκκινα στοιχεία είτε βάζοντας διακοσμητικά αντικείμενα είτε βάφοντας κόκκινο κάποιον τοίχο. Προσοχή όμως γιατί η γιάνγκ ενέργεια της φωτιάς θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα εάν υπερβάλλουμε.

Σύμβολα της αφθονίας είναι το ρόδι , το κέρας της αμάλθειας, ο Βούδας του πλούτου, ο βάτραχος με το νόμισμα στο στόμα και η ινδή Θεά Λάκσμι. Ανάλογα με την αισθητική και την κουλτούρα μας, μπορούμε να επιλέξουμε ένα από αυτά για να το τοποθετήσουμε στον τομέα του πλούτου. Για τα καταστήματα ένας πολύ ευεργετικός συμβολισμός είναι  ο Ερμής  ο Θεός του εμπορίου. Ένα αγαλματάκι στο γραφείο  ή σε κάποιο σημείο του καταστήματος μόνο βοηθητικό μπορεί να είναι.

Και πάνω από όλα προσπαθούμε να σκεφτόμαστε ψύχραιμα, αισιόδοξα και όσο πιο νηφάλια γίνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου