Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τα Φυτά και η ροή της ενέργειας


Μας φτιάχνουν την διάθεση, διακοσμούν, ανανεώνουν την ατμόσφαιρα. Μικρά ή μεγάλα, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου , με άνθη ή φυλλώδη τα φυτά βρίσκουν την θέση τους σε κάθε σπίτι. Από την ενεργειακή σκοπιά κάθε φυτό έχει τον δικό τους συμβολισμό και εκπέμπει την αντίστοιχη δόνηση. Διαβάστε παρακάτω και πράξτε αναλόγως….


Κρασούλα: Το φυτό της αφθονίας. Τοποθετήστε το στον τομέα του πλούτου. Φροντίστε το να αναπτυχθεί και να φέρει μαζί του ευημερία για όλη την οικογένεια.

Βασιλικός: Αφθονία και τύχη Βάλτε τον στην είσοδο του σπιτιού σας ή στο μπαλκόνι. Είναι και εντομοαπωθητικός…οπότε διπλό το κέρδος!

Κάκτος: Τα αγκάθια του απωθούν τους εχθρούς. Ιδανικός για το εξωτερικό του σπιτιού σε σημεία όπου υπάρχουν ανοίγματα για αποφυγή εισβολέων (πόρτες παράθυρα). Προσοχή όμως μην το παρακάνετε και διώξετε και του φίλους σας.

Φυλλώδη εσωτερικού χώρου: Είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε προεξέχουσες γωνίες, επίπλων ή τοίχων, για να αμβλύνουν την «κοφτερή» ενέργεια που πηγάζει από αυτές. Προτιμούμε εκείνα που έχουν στρογγυλεμένα και όχι μυτερά φύλλα. Πολλά από αυτά απορροφούν και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των συσκευών.( θα σας συμβουλέψουν εκεί που θα τα αγοράσετε).

Δάφνη: Το φυτό του Απόλλωνα. Συνδέεται με την αναγνώριση και την προσωπική λάμψη. Μπορείτε να έχετε ένα βάζο με φύλλα δάφνης στον τομέα τους σπιτιού σας που αντιστοιχεί στην προβολή και αναγνώριση της δουλειάς  και της προσωπικότητας σας.

Αλεξανδρή Στέλλα
Σύμβουλος ενεργειακής χωροθεσίας
Rainy2002@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου